Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda ***

Észak Alföldi régió - Hajdúszoboszló

Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda, Hajdúszoboszló
  • Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda, Hajdúszoboszló

Hogyan kezdődik egy kellemes üdülés vagy egy igazi „egészséghétvége” az év bármely szakában? 
A hajdúszoboszlói napsütés azonnal jókedvre deríti az ideérkező vendéget. Ennek esélye óriási, hiszen a város klimatikus adottságai kedvezőek, éghajlatára jellemző a bőséges napfény, hazánk egyik legnaposabb vidéke. A napfény, jókedv után kíváncsi a folytatásra is? Tartson velünk!
A szállodasétányra érkezve a zöldövezet elmaradhatatlan kis lakói, a madarak mindig vidáman köszöntik a vendégeket.
A Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda***+ tavának hídján átsétálva a szállodában is barátságos környezet és leendő barátaink fogadnak bennünket: A ház munkatársai, továbbá animátora, azaz programszervezője és guest managere nemcsak segít eligazodni a házban – étterem, hall, U-Pub bowlingpályákkal, wellness-, és gyógy kezelőhelyiségek, termálcsarnok, - hanem a számtalan szolgáltatásból és szórakozási lehetőségből is segít kiválasztani a legmegfelelőbbet. 
A városban a legmagasabb épület és a szobák erkélyei révén csodálatos panoráma tárul elénk. A szobák meleg színei, a napsárga, világoszöld árnyalatai és berendezési tárgyai: színes televízió, hajszárító, szobaszéf, minibár, telefon és internet elérhetőség még kényelmesebbé, otthonosabbá teszik az itt-tartózkodást. 
Már a termálcsarnokban elkezdődhet az egészségmegőrzés: a gyógyvizes medencék az élményelemekkel relaxálva biztosítják a gyógyulást, továbbá Kneipp-kúra medence, a pezsgőfürdő, szauna, infraszauna és gőzfürdő a regenerálódás egyik legkiválóbb eszköze. Itt kerül megrendezésre az év minden napján pontosan 10 órakor az elmaradhatatlan aquafitness, a vízi torna. 
A jókedvű felfrissülésnek kiváló folytatása lehet relaxációs kezeléseink (talpreflex masszázs, aromakrémes, frissítő, lávaköves, mézes, csokoládés, kékalgás) bármelyike. Igénybe vehetők önállóan is, de a wellness csomagok színes palettáján mindenki megtalálja fizikai és lelki állapotának legmegfelelőbbet: „Karcsúsító napok” vagy „Léböjt kúra, méregtelenítés” csomagok mindazoknak, akik kondíciójukra fektetik a hangsúlyt. A „Wellness Hétvége”, „Örök fiatalság”, és „Csend hangjai” csomagok segítenek a teljes szellemi felfrissülésben és a lelki nyugalom megtalálásában.
Ha valaki csak egy kis kényeztetésre vágyik, legyen az hölgy vagy úr, válassza a „Szépséghétvége hölgyeknek” vagy a „Gentlemen First Pihentető hétvége uraknak” csomagot.
S hogy a nagyok mellett a kicsik is élvezhessék a pihenés minden percét a házon belüli gyermekprogramok mellé ajánljuk a „Családi Wellness” csomagunkat és hangmasszázs-kezeléseinket.

S ha mindezt nemcsak elképzelni, hanem átélni is szeretné, engedje, hogy Önt is Vendégként üdvözöljük és Barátként köszönhessünk el!

Üdvözlettel:
A Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda***superior Csapata

Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda, Hajdúszoboszló

117 teljesen felújított kétágyas szobáinkban és 15 új apartmanunkban kiváló lehetőséget biztosítunk a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó vendégeinknek a nyugodt pihenésre. Valamennyi szoba erkéllyel, színes televízióval, telefonnal, fürdőszobával, minibárral, szobaszéffel és (wireless) internet elérhetőséggel felszerelt.

Az üzleti vendégek részére 2 Business apartmant, családok részére 2 családi szobát, a különlegességet kedvelők számára pedig egy korabeli stílusban berendezett Hajdú szobát alakítottunk ki.

Mozgáskorlátozott vendégeink részére a földszinten két speciális szoba áll rendelkezésre. A szállodai főbejáratnál korlátlift, a szállodán belüli mozgásnál pedig lépcsőnjáró berendezések segítik a mozgást. A gyógymedencékbe medencébe emelő szerkezet könnyíti a bejutást. A szálloda parkolójában 2 mozgáskorlátozottak számára fenntartott hely is biztosított.

Szállodánk területén a dohányzás tilos. Dohányzás kizárólag az erre a célra kialakított földszinti szivarszobában engedélyezett. A dohányzási tilalom megszegése, valamint az ezáltal okozott kár minimum 15.000.- Ft pénzbírságot von maga után.

Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda, Hajdúszoboszló

A szállodai főbejáratnál korlátlift, a szállodán belüli mozgásnál pedig lépcsőnjáró szerkezetek segítik a mozgást. A gyógymedencékbe medencébe emelő szerkezet könnyíti a bejutást.

A termálcsarnokban két különböző hőfokú gyógyvizes medence élményelemekkel (buzgárok, nyakzuhany, derékzuhany), súlyfürdő, Kneip kúra medencék teszik a gyógykezeléseket hatékonyabbá. A szálloda kertjében egy egész évben üzemelő gyógyvizes medence élményelemekkel, és a nyári hónapokban saját úszómedence üzemel. A gyógykezeléseket vendégeink az érvényes TB rendelet alapján vehetik a szállodában igénybe!

A Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda 300 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel, és 3 egyenként 50 személyes szekció teremmel rendelkezik.

Sportolásra, szórakozzásra a szálloda alagsorában található U-PUB sörözőt ajánljuk, ahol ikerpályás automata bowlinggal, biliárdasztalokkal várjuk kedves vendégeinket.

A gyógyszolgáltatások mellett személyre szabott wellness-, és egészségmegőrző ajánlatok közül is kedvükre válogathatnak. Karcsúsító napok, Manager Pihenés, Wellness Hétvége, Salaktalanítás

Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda, Hajdúszoboszló

Hosszabb tartózkodás lehetősége

 

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a hosszabb és kényelmesebb pihenés érdekében lehetőséget biztosítunk az utazás napján 17:00 óráig történő itt tartózkodásra! Ennek feltételei az alábbiak szerint alakulnak:

az igény jelzése az utazás napján délelőtt 9 óráig, a helyszínen lehetséges, előzetes foglalás esetén nem

a kérést a szálloda telítettségének függvényében tudjuk teljesíteni

A hosszabbítás ára, mely tartalmaz egy menüválasztásos főétkezést is:

kétágyas szobában: 3.500.- Ft / fő

kétágyas szobában egyedül: 4.000.- Ft / fő

Árak 2012

 

Tarifális árak

2012

Előszezon
01.03 - 05.31

2012

Főszezon
06.01 - 09.15.

2012

Utószezon
09.16 - 12.22.

Kétágyas szobában félpanzióval / fő

(svédasztalos reggeli, büféfőétkezés)

15.800.-

17.800.-

 16.300.-

Kétágyas szobában félpanzióval / fő
(svédasztalos reggeli, menüváalsztásos főétkezés

13.500.-

15.500.-

14.000.-

Kétágyas szobában teljes panzióval / fő

(bővített kontinentális reggeli, menüs főétkezések)

14.900.-

16.900.-

15.400.-

Egyágyas felár

5.200.-

6.000.-

 5.500.-

Pótágy

(svédasztalos reggeli, büféfőétkezés)

12.400.-

13.800.-

 12.900.-

Apartman 2 fő részére(svédasztalos reggeli, büféfőétkezés)

35.700.-

36.800.-

31.900.-

 

Az árak tartalma: 1 éjszaka szállás a választott félpanziós ellátással, gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna-, infraszauna, gőzfürdő, gyerekmedence, nyáron uszodahasználattal, fürdőköpeny, fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.
Az idegenforgalmi adót az árak nem tartalmazzák, mely 18 éves kortól a helyszínen fizetendő 410.- Ft / fő / éj egységáron

Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda, Hajdúszoboszló

Új akciós program! 3=4

Érvényes: 2012.01.01 - 2012.05.27.  közötti időszakokban
vasárnapi vagy hétfői kezdéssel

Az ajánlat tartalma: 3+1 éjszaka szállás a választott ellátással (svédasztalos reggeli büféfőétkezéssel vagy menüválasztásos bővített kontinentális reggeli menüválasztásos főétkezéssel), gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna-, infraszauna-, gőzfürdő, fürdőköpeny, fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok.

Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, mely 18 és 70 éves kor között a helyszínen fizetendő 410.- Ft / fő / éj egységáron!

Parkolás: 600.- Ft / éj

 

Svédasztalos félpanzió

Menüválasztásos teljes panzió

Kétágyas szobában / fő

43.300.-

39.800.-

Kétágyas szobában egyedül

48.300.-

47.400.-

Pótágyon

35.400.-

32.000.-

Apartman 2 fő részére

92.900.-

86.100.-

 

Az akció más, egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

 

2012-es akciós ajánlat: 5=6!

Svédasztalos félpanziós ellátással

Menüválasztásos teljes panziós ellátással

Kétágyas szobában / fő: 65.400.- Ft

Kétágyas szobában / fő: 60.900.- Ft

Kétágyas szobában egyedül: 76.700- Ft

Kétágyas szobában egyedül: 72.200.- Ft

Pótágy: 49.900.- Ft

Pótágy: 42.400.- Ft

Az árak tartalmazzák a szállást a választott ellátással (svédasztalos reggeli büféfőétkezéssel vagy menüválasztásos bővített kontinentális reggeli menüválasztásos főétkezésekkel), a szálloda fürdő- és wellness részlegének használatát (termál vizes medencék, szauna, infraszauna, gőzfürdő, jacuzzi, fitness gépek), fürdőköpenyt, térítésmentes animációs programokat, 1 db belépővel az Aqua Palace élményfürdőbe.

Az idegenforgalmi adót az árak nem tartalmazzák, 18 éves kortól a helyszínen fizetendő
410.- Ft /f ő / éj egységáron!

Az akció 2012.01.01-től 2012.05.27-ig érvényes, kivéve a kiemelt áras időszakokat!

Az akció más egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

 

4=5 - téli wellness varázs

Kétágyas szobában / fő

42.700.- Ft

Kétágyas szobában egyedül

53.200.- Ft

Pótágyon

31.000.- Ft

Apartman 2 fő részére

92.200.- Ft

Az árak tartalma: 5 éjszaka szállás félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli, menüválasztásos főétkezés), a szálloda fürdő- és wellness részlegének használata (szauna, infraszauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, termál medencék, fitness gépek), fürdőköpeny, térítésmentes animációs programok, 1 db 40 perces Jadeköves masszázs.

Az idegenforgalmi adót az árak nem tartalmazzák, mely 18 éves kortól a helyszínen fizetendő 410.- Ft / fő / éj egységáron!

Az akció 2012. január 1-től 2012. május 27-ig érvényes, és kizárólag vasárnapi érkezéssel vehető igénybe!
Az akció az ünnepi és a kiemelt áras időszakokra nem vonatkozik!

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható!

Barátság Gyógy-, és Wellness Szálloda, Hajdúszoboszló
  • Cím:4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás