Pávai Apartmanház

Észak Alföldi régió - Hajdúszoboszló

Pávai Apartmanház, Hajdúszoboszló
  • Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 36.
  • Telefon: 06/30/4343-362
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Pávai Apartmanház, Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló az ország keleti felében, az Alföldön található. A 4-es számú főút mellett helyezkedik el, illetve vasúton a Záhony - Debrecen - Budapest vonal mellett. Egyébként Debrecen szomszédos városa, attól 18 km-re fekszik. A főváros, Budapest közúton kb. 200 km. A város lakói főként mezőgazdaságból és turizmusból élnek. A Keleti-főcsatorna észak-déli irányban 12-14 km-es szakaszon hömpölyög a város határán. Ez nemcsak az öntözést szolgálja, hanem remek pihenőhelye a természetes környezetben úszni, csónakázni, horgászni, kertészkedni vágyó környékbeli lakóknak és vendégeiknek. Hajdúszoboszló egy kellemes kisváros a maga húszezer lakosával, ahol alig néhány panellakás mellett a "kertváros dominál". Azonban minden megtalálható, amely a helyiek igényeit kiszolgálja: boltok, üzletek, éttermek, mozi, borozók, gokart, sétarepülés... Ráadásul Szoboszlón rengeteg gyönyörű park és tér található. Kincse a vidéknek a jó mezőgazdasági területeken, a gázmezőkön és a gyógyvízen kívül a bőséges napfény. Éves átlagban a napfényes órák száma eléri, olykor meg is haladja a kétezer órát. Hajdúszoboszló tehát Magyarország egyik legnaposabb tájegysége! Az uralkodó szélirány északnyugati. A fürdő és parkosított környékének mikroklímája pedig gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával. Az ideutazónak mindig nagy esélye van arra, hogy jó időt fogjon ki. Hiszen 30-40 csupán a téli napok száma 0 °C átlaghőmérséklettel, és 80-85 a nyári napok száma, amikor a hőmérséklet átlaga 25 °C.  A Pávai Apartmanház egy 17 lakásból álló társasház, mindössze 300m-re a fürdőtől.

Pávai Apartmanház, Hajdúszoboszló

Az apartmanok 2, 4 és 6 személyesek. Az apartmanok egy vagy két hálószobásak. Berendezésük kényelmes és modern. Helyiségek: konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba, erkély vagy terasz.A Pávai Apartmanház egy 17 lakásból álló társasház, mindössze 300m-re a fürdőtől. Az apartmanok 2, 4 és 6 személyesek. Az apartmanok egy vagy két hálószobásak. Berendezésük kényelmes és modern.

Pávai Apartmanház, Hajdúszoboszló

Minden apartmanban van:
színes televízió
hűtőszekrény
elektromos tűzhely
mikrohullámú sütő
kávéfőző


A közelben minden megtalálható, ami a kellemes időtöltéshez szükséges. Kisebb - nagyobb boltok, éttermek, fagyizók, kávézó, borozók. Félpanzió megoldható, az apartmantól kb. 200 m -re lévő étteremben.

Magyarország vezető fürdőkomplexuma egész évben várja vendégeit! 27 medence, versenyuszoda (feszített víztükörrel), strandmedence óriáscsúszdával (az Aquaparkon kívül), 5,5 hektáros csónakázótó - benne nudista sziget... A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő RT. több részből tevődik össze. A könnyebb áttekinthetőség szempontjából különválasztottuk az Aqua-parkot, a gyógyfürdőt, a strandot és az uszodát.


Az Aqua-park
Nyitvatartás: Május elsejétől szeptember végéig.
Lehetőségek:
Csúszda, csúszda és csúszda... Na azért nem kell megijedni, van lehetőség a pihenésre is! Az egész park gyönyörűen van kialakítva, olyan apróságokkal kiegészítve mint a sziklákkal ölelt napozók és a műköves
ösvények. A gyerekeknek 2 db gyerekcsúzdát és fajátszóteret építettek, a bébimedencében vízivár található. A 2000-ben megnyitott Aqua-park különlegessége a 12 méter magas indítótorony.


Strandfürdő
Nyitvatartás: Május elsejétől szeptember végéig.
Lehetőségek:
Nincs jobb dolog a nyári negyvenfokos kánikullában, mint megmártózni egy kellemesen hűvös medencében, beülni a hullámmedencébe vagy akár hűsölni a homokos "tengerparton". A 30 hektáros fürdőparkban 15 darab medence - hullám, pezsgő, gyermek, stb.- helyezkedik el. Itt található a csónakázótó, amelyben nudistasziget is van. Az egyik legújabb és legnagyobb medence a tengerpart. A strand területén kabinok, sportlétesítmények, úszómedence, ping-pong, golf, röplabda, strandfocipálya is található. Természetesen az egyszerű büfétől az éttermekig minden megtalálható a strand területén.


Gyógyfürdő
Nyitvatartás: Egész évben.
Lehetőségek:
Szauna, szolárium, iszap és súlyfürdő, masszázs és egyéb kezelések... A téli nyitvatartás idején nyolc darab medence várja a fürdőzni vágyókat, ebből három teljesen fedett, 32°, 34°, 36° vízhőmérséklettel. A kinti medencék óránként pezsegnek, ill. a képen láthatóhoz hasonló vízi attrakciók üzemelnek.


Az Árpád uszoda
Nyitvatartás: Január 28.-ától december végéig.
Lehetőségek:
Az 1996 óta üzemelő uszoda minden nemzetközi szabványnak megfelel, úszó és vízilabdamérkőzések rendezésére is alkalmas. A feszített víztükrű 50 méter hosszú, nyolcsávos medence mellett van egy tanmedence és két gyógyvizes medence is. Kondicionáló (edző)terem, modern felszereléssel (Atlas-gépek), elektromos futópad, stb... Az uszodában is van szauna és szolárium.

 

Pávai Apartmanház, Hajdúszoboszló


Pávai Apartmanház, Hajdúszoboszló

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás